Creative Barber

Cauti o frizerie de top in Bucuresti?

Creative Barber - Barbershop in Bucuresti

Ce castigi tu daca vii la Creative Barber?

La ce sa te uiti când alegi un Barber Shop pentru tine?

Serviciile Creative Barber

Căutați un pachet adaptat pentru nevoile voastre? Avem toate detaliile, mai jos, legate de fiecare pachet în parte, pentru a vă alege exact ce aveți nevoie.

Aranjat barba

Iti tundem barba, poti opta pentru contur natural sau cu briciul, iar la final aplicam cele mai bune produse de ingrijire

Tuns par

Vei primi o tunsoare exact cum iti doresti, poti opta pentru varianta cu spalat sau fara, iar indiferent de optiune, la final vei primi un styling perfect

Tuns par + Barba

Doresti ambele servicii? Le primesti la aceeași calitate, insa cu un discount considerabil.

Dacă vrei sa vezi serviciile detaliate și sa te programezi, apasă pe butonul alăturat și te asteptam la noi!

Garantie

Cum iti garantam ca faci alegerea potrivita daca vii la noi? Daca nu iti place tunsoarea realizata, primesti banii inapoi si o vom retusa pana va fi exact cum iti doresti.

0 +

Ani experienta

0 +

Clienti multumiti

0 +

Barberi profesionisti

0 +

Locatii in Bucuresti

parerile clientlor

Aici poți vedea recenziile noastre reale de pe Google, poți verifica singur autenticitatea lor.

Excelent
Pe baza 317 recenzii
Alexandru
Alexandru
Baieti profi si foarte de treaba. Am trecut pe la toti baietii din locatia Iancului si niciunul nu m-a dezamagit. GG baieti
Mazilu Antonio Catalin
Mazilu Antonio Catalin
Foarte frumoasă, ambient special, băutură din partea casei, Barbershop de calitate.
Stefan Alexandru Marian
Stefan Alexandru Marian
Recomand tony
Dani Dicu
Dani Dicu
Pot sa spun doar ca o sa ma întorc! Totul a fost perfect!

Cativa dintre clientii nostri

Noi suntem aici de 5 ani, am dezvoltat 2 locatii (Creative Barber Armeneasca si Creative Barber Iancului), dar si o Academie de frizerie (Creative Student). Suntem pregatiti sa iti oferim o experienta extraordinara, sa te facem sa te simti ca acasa si sa simti ca ai meritat banii dati! Dacă îți cauti o frizerie in Bucuresti, te asteptam! Conceptul nostru este o sincronizare perfectă între confort, calitate și camaraderie. Alături de tradiționalii noștri furnizori renumiți în întreaga lume, dar și datorită celor mai noi metode de lucru din domeniu, reușim să aducem frizeria clasică în modernitate. Când cauti o frizerie in Bucuresti, noi suntem raspunsul!

Igienă

Igiena este un aspect la care Creative Barber excelează. La noi ustensilele se sterilizează și se dezinfectează și predomină parfumul bărbătesc potrivit frizeriei tale preferate. Așa e normal!

Punctualitate

Te-ai săturat să ajungi la ora stabilită și totuși să mai aștepți? Noi punem accent pe punctualitate și îți respectăm programul, tocmai de aceea nu vei aștepta nicio secundă în plus.

Prietenie

Știi sentimentul acela provocat de revederea unui prieten vechi? Acela este sentimentul provocat de fiecare revenire la Creative Barber. Odată intrat în grupul nostru de prieteni, nu-l vei mai putea părăsi niciodată, creandu-ți dependență. Dacă vrei să te simți ca acasă, relaxat, confortabil și să fii tu însuți, atunci atunci Creative Barber este o frizerie in Bucuresti de vizitat.

Servicii de nota 10+

Știm că îți dorești o frizerie unde să mergi și să fii sigur că îți va depăși orice așteptare, atmosfera creată se îmbină perfect cu profesionalismul dus la EXTREM și se folosesc doar produsele de TOP din domeniu. La Creative Barber, frizerii îți vor citi gândurile, așa că dacă vrei siguranță, profesionalism și dedicare, mergi pe mâna noastră!

Bar

La Creative Barber vei putea savura orice băutură îți dorești din mini barul nostru. Facem cinste!

Jocuri pe consola

La noi poți veni cu mai mulți prieteni. Nu trebuie sa-ți faci griji ca vor aștepta să se elibereze un loc pe scaunul de frizer, pentru că au la dispoziție consolă de jocuri video. Distracție placută!
Suna!