fbpx

Conceptul nostru este o sincronizare perfectă între confort, calitate și camaraderie. Alături de tradiționalii noștri furnizori renumiți în întreaga lume, dar și datorită celor mai noi metode de lucru din domeniu, reușim să aducem frizeria clasică în modernitate.

Igienă

Igiena este un aspect la care Creative Barber excelează. La noi ustensilele se sterilizează și se dezinfectează și predomină parfumul bărbătesc potrivit frizeriei tale preferate. Așa e normal!

Punctualitate

Te-ai săturat să ajungi la ora stabilită și totuși să mai aștepți? Noi punem accent pe punctualitate și îți respectăm programul, tocmai de aceea nu vei aștepta nicio secundă în plus.

Prietenie

Știi sentimentul acela provocat de revederea unui prieten vechi? Acela este sentimentul provocat de fiecare revenire la Creative Barber. Odată intrat în grupul nostru de prieteni, nu-l vei mai putea părăsi niciodată, creandu-ți dependență. Dacă vrei să te simți ca acasă, relaxat, confortabil și să fii tu însuți, atunci Creative Barber este frizeria ta!

Servicii de nota 10+

Știm că îți dorești o frizerie unde să mergi și să fii sigur că îți va depăși orice așteptare, atmosfera creată se îmbină perfect cu profesionalismul dus la EXTREM și se folosesc doar produsele de TOP din domeniu. La Creative Barber, frizerii îți vor citi gândurile, așa că dacă vrei siguranță, profesionalism și dedicare, mergi pe mâna noastră!

Bar

La Creative Barber vei putea savura orice băutură îți dorești din mini barul nostru. Facem cinste!

Jocuri pe consolă

La noi poți veni cu mai mulți prieteni. Nu trebuie sa-ți faci griji ca vor aștepta să se elibereze un loc pe scaunul de frizer, pentru că au la dispoziție consolă de jocuri video. Distracție placută!

Căutați o echipă special pregătită pentru nevoile voastre?

Aici este echipa de care aveți nevoie. Cu o experiență mare și devotament, am creat un grup care poate să se ridice la nivelul exigențelor voastre.

Manager locatii

Creative Braber Armeneasca

Creative Barber Iancului

Call Now Button